Υπηρεσίες

karatzios

SERVICE ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

'Εχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, με την εκπαίδευση, την συνεχή ενημέρωσή μας και την αγορά κατάλληλων εργαλείων για την επισκευή ΟΛΩΝ των μουσικών οργάνων και παράλληλα την δημιουργία του ηλεκτρονικού service.
Είμαστε σε θέση να κάνουμε service σε έγχορδα, πνευστά, πληκτροφόρα και κρουστικά όργανα. Στους πελάτες μας παρέχουμε δωρεάν το πρώτο service όλων των κιθάρων, μπάσων και μπουζουκιών μέσα στο πρώτο δίμηνο από την αγορά του προϊόντος. Εκτός από αυτό όμως μπορούμε να κάνουμε service σε όλα τα έγχορδα , να αλλάξουμε μαγνήτες, κλειδιά, τάστα και να τις τροποποιήσουμε-βελτιώσουμε όπως και να τοποθετήσουμε γνήσια ανταλλακτικά της κάθε εταιρείας. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να επιδιορθώσουμε σπασίματα και να αναλάβουμε την βαφή των εγχόρδων.

karatzios

SERVICE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Στο κατάστημα μας υπάρχει τεχνικός που ασχολείται με την επισκευή μηχανημάτων ηχητικών εγκαταστάσεων. Έχουμε την δυνατότητα να επισκευάσουμε ηχεία όλων των εταιρειών με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, ενισχυτές, μεικτες, cd-players, πολυεφφέ, κονσόλες ήχου, μικροφωνικές, μηχανές καπνού, ακουστικά, μικρόφωνα και ότι έχει σχέση με μικροφωνικές και ηχητικές εγκαταστάσεις.
Είμαστε στην διάθεση σας για οτιδήποτε πληροφορία.

karatzios

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και οργανωμένα, έχοντας πλήρη τεχνική υποστήριξη καθώς και τα καλύτερα συστήματα υψηλής τεχνολογίας για κάλυψη οποιασδήποτε εκδήλωσης εσείς πραγματοποιήσετε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Αναλαμβάνουμε την κάλυψη του χώρου σας με ήχο, φωτισμό, projectors και ηχογράφηση της εκδήλωσης.
Διαθέτουμε μηχανήματα ήχου για κάλυψη συναυλιών,γάμους, βαφτίσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις ιδιωτών, εγκαίνια καταστημάτων, πάρτι και για οποιαδήποτε εκδήλωση σας ενδιαφέρει.
Υπάρχουν κονσόλες, μικροφωνικές, μείκτες, ηχεία, μικρόφωνα, cd-players, dvd-players , κονσόλες φώτων, ρομποτικές κεφαλές, φωτορυθμικά, προβολείς led και par, projectors για οποιαδήποτε εκδήλωση. Υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό, τεχνικοί, ηχολήπτες, dj για την τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης γιατί για εμάς κάθε εκδήλωση είναι ξεχωριστή.

karatzios

ΧΟΡΔΙΣΜΑ ΠΙΑΝΟΥ

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στον χώρο του χορδίσματος πληκτροφόρων μουσικών οργάνων πάνω απο 25 χρόνια. Με την πείρα και την εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Κλείστε ραντεβού μέσω του καταστήματός μας με έναν απο τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας και εκείνοι θα έρθουν στο χώρο σας.
Θα ήταν σημαντικό να γνωρίζετε οτι το πίανο πρέπει να χορδίζεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο απο εξειδικευμένο άτομο-τεχνικό.
Σε περίπτωση που το όργανο βρίσκεται στα πρώτα 1 με 3 χρόνια λειτουργίας του ίσως χρειαστεί να χορδιστεί 2 ή 3 φορές το χρόνο.
Η σημαντικότητα του χορδίσματος είναι τεράστια αφού παράλληλα με αυτό πραγματοποιείται και ρεγουλάρισμα - εσωτερικός καθαρισμός του οργάνου και μπορεί να διαπιστωθούν εγκαίρως τυχόν βλάβες.
Το πιο βασικό είναι όμως οτι μέσα αυτης της διαδικασίας επιτυγχάνεται η σωστή τονικότητα στην οποία πρέπει να βρίσκεται το πίανο (440HZ).
Επίσης, το χόρδισμα δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή αλλά συγκεκριμένους μήνες μέσα στη χρονιά( συμβουλευτείτε τον τεχνικό μας).
Τέλος, ο συγκερασμός - χόρδισμα γίνεται κατα βάση με το αυτί του τεχνικού και είναι μια αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικάσια άκρως , ωστόσο , πολύτιμη για το αρτιότερο αποτέλεσμα του ήχου αλλά και για την "μακροζωία" του πίανου σας.

Καλάθι Αγορών 0
Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty